2013 m. balandžio 14 d., sekmadienis

Naikinimo akcija.

Sakoma, jei daikto nepanaudojai bent kartą į pusmetį, tai jis tau nebereikalingas. Todėl nusprendžiau, kad dar 2012 m. birželį sukurtas blogas nevertas egzistavimo. Tačiau kadangi esu kaupikė, tai pasidalinsiu kokiais filmais aš dar spėjau pasidalinti:

1.Kidman and Jackman movie "Australia" 
 
 Net šiurpuliukai nubėga žiūrint šita trumpą klipuką. Lyg sutrumpinta filmo versija ir jau atsimeni kas prie ko:)

2. Miegančių drugelių tvirtovė

Filmas "Miegančių drugelių tvirtovė" parašytas pagal analogišką pavadinimą turinčią Jurgos Ivanauskaitės knygą. Tai vienas iš tokių filmų, kurių antrą kart nežiūrėtum. Toks kaip mes sakome psichodelinis.
3. Nuodėmių užkalbėjimas

Dar vienas pagal Ivanauskaitės knygą pastatytas filmas. Šis labiau patiko nors irgi toks kaip sakom "psichodelinis". Bet pažiūrėjus pirmiau "Miegančių drugelių tvirtovė" šis atrodo labai lengvas :)


4. "23"
2007 m. statybos filmas. Žiūrėtas per LNK.
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjcwNzczNDQ0MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTE0NzA0MQ@@._V1_SX214_.jpg

Labai įdomus siužetas ir netikėtas posūkis. Deja pačios pradžios pilnai nemačiau, bet geras. Man patiko.

5. Veronika decides to die
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY4NDczMjg1NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzc4ODIxMw@@._V1_SY317_CR5,0,214,317_.jpg

"Veronika nusprendžia nusižudyti" Nuostabus filmas. Jei nori pradėti mylėti pasaulį įtikink save kad liko gyventi tikrai ne daug. Super. Ačiū TV1000 už nuostabiai praleistą laiką prie TV.

 6."Ir kodėl aš susituokiau?"
Šaltinis ir čia galima pažiūrėti šį filmą

Filmas "Why did I get maried?" parodo koks kartais sudėtingas tas porų gyvenimas. Ši istorija primena voro  tinklą, kur kiekvienas skirtingose gijose įsitaisę nemato savo vyrų/žmonų paslapčių, kurios neretai pražudo santuokas. O tikra meilė ir atsidavimas bei palaikymas gali net kalnus nuversti. Geras filmas merginom, na gali ir vaikinai pasižiūrėti :)











 7.The lucky one


http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg5NDk3MjAzMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjUyNzExNw@@._V1_SX214_.jpg
Dar vienas filmas tik šį kartą peržiūrėtas su Egle ir Mynde. Romantinis, nors kaip Eglė sakė trūko veiksmo, bet man patiko buvo juokingų vietų. Realistiniu nepavadinčiau. Antrą kart žiūrėčiau nebent dėl aktoriau užpakaliuko :D
 8. Step up 3 / Šokis hip hopo ritmu 3
 

I can say just one thing: ow my god ow my god it's so f**king fantastic!!! Tobulas filmas lietingam vakarui nuotaikai pakelt. Nors ir mačiusi ne kartą, bet gera prisimint. Po to tokių filmų suprantu kodėl aš taip noriu šokt!!!

9. Sugalvotas Haroldas

Čia vienas iš filmų, kuriuos visad pradedu žiūrėti nuo vidurio :) TV silpnoji vieta. Bet šiaip įdomaus personažo, priminė knygą (kurios nebaigiau skaityt) kai žmogus patenka į rašytojo valią. Vertas žiūrėjimo:)













 
Štai visi net 9 filmai iš mano "Films time" blogo, kurio jau po šio posto paskelbimo neliks. Ate ate, tikrai nepasiilgsiu. Reikės mėnesio filmų peržiūros ataskaitą daryti ir taip išvengiu filmų pamiršimo. Tik reik pirmiau savo bloga tvarkyt, nes jau per daug visokių temų čia priviso ir nėra viskas taip kaip aš norėčiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą