2013 m. balandžio 29 d., pirmadienis

Gegužė su dviračiu po Kauną.

 Sveiki, trumpai ir aiškiai:

Kaunas pirmą kartą dalyvauja tarptautinėje iniciatyvoje „Europos dviračių iššūkis 2013“, kurios  tikslas yra skatinti gyventojus dažniau naudoti dviratį kaip aplinkai draugišką transporto priemonę, mažinti miestų oro taršą, didinti visuomenės aplinkosauginį sąmoningumą.
Šiais metais prie šios iniciatyvos prisijungė 12 Europos Sąjungos miestų, taip pat ir  Kaunas. Kviečiu Jus kartu su šeimos nariais ir draugais registruotis į oficialią Kauno komandą adresu http://www.endomondo.com/teams/9061225 ir visą gegužės mėnesį savo keliones dviračiu fiksuoti Endomondo programėlės pagalba mobiliajame telefone (nustatymuose pasirinkti „Cycling, transport“), arba įkelti nuvažiuotą maršrutą žemėlapyje rankiniu būdu (instrukciją, kaip tai padaryti rasite čia: http://www.europeancyclingchallenge.eu/ecc2013/?p=715).
                      Iniciatyvai pasibaigus bus paskelbtas laimėtojas – miestas, kurio gyventojai dviračiu nuvažiavo daugiausiai kilometrų. Daugiau informacijos rasite adresu www.ecc2013.net.
Sėkmės kelyje!

I'm totaly in!!!

Endomondo Team: has joined the team 'KAUNAS (official team)' on Endomondo. Check it out on: http://www.endomondo.com/teams/tSMXfJf0Opc

Instrukcija Endomondo
didesnis paveiksliukas kaip įkelti maršrutą rankiniu būdu:
www.europeancyclingchallenge.eu/ecc2013/?p=715



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą