2013 m. balandžio 10 d., trečiadienis

Balandžio 10 / April 10

Sveiki. Taigi dar viena diena ir vis nenuleidžiu rankų nuo rytinės mankštelės - 80 tūpčiukų, preso šonams po 40, kitur po 20. Šį kart ėjosi sunkiau, mat emociškai truputėlį sugniuždė barnis (dėl smulkmenų kaip visad). Bet aš sau pasižadėjau ir vykdau. Prie viso šito dar prisidėjo ir parėjimas namo iš universiteto, tad kilometrų minimumą tikrai įveikiau. Didžiuojuosi savimi.

Vieną vakarą neinant užmigti sugalvojau kaip patobulinti savo anglų kalbos žinias ir pradėti mokytis rusų. Planas labai paprastas susirašyti ant lipnių lapukų (arba ant bet kokių) žodžius daiktų, kurie supa aplinkui, ir užklijuoti ant atitinkamo daikto ir kiekvieną dieną perskaityti jo pavadinimą keliomis kalbomis. Sounds good to me. Šiuo metodu gal truputėlį pajudėčiau ties 5 punktu. Svarbiausia ne tik galvoti, bet ir veikti. Nors jau nuo to veikimo aš jau anksti gult einu. Bet užtat vakar vėl užgrobėm parduotuves su Vy, nes kaip tik dabar juodos apatinės kelnaitės kainuoja tik 2lt. Todėl iš kart 3vnt. check. Taip pat akcija sūreliams ir atsakydama į Vy postą įmesiu kelis sūreliu,s kuriems esu neabejinga. Bet priešingai nei Vy nepirkčiau aguoninių. Fu.. Čia pagal skonį visiem. Aš mėgstu ledų skonio sūrelius ir Urigos paprastą, be aguonų ar kitokių priedų, sūrelį.

Pirmajame paveiksliuke Urigos sūrelis. Seniau tik šitas sūrelis buvo vertas pirkimo. Antrajame - vakar pirkti skanieji sūreliai. Skanūs net sutrinti rankinėje.

Tačiau ne visi vakar pirkti sūreliai man patiko. Va šito antrą kart nepirkčiau:

Na ką aptariau šį bei tą, o dabar prie nuotraukos iššūkio. Šiandien reikėjo nufotografuoti "Šiandieną". Gan keistai skamba, bet šitas žodis visiškai neįpareigoja kažko ieškoti, kažkur keliauti. Esmė nufotografuoti šiandieną, ar tai kuo šiandiena išsiskiria nuo kitų savaitės dienų, o gal šiandien yra paprasta diena, tai ir reikia nufotografuoti kas tavo manymu yra tas paprasta. Žodžiu platus spektras šiai nuotraukai. Dėl tokio plataus spektro net nebežinau kurią čia nuotrauką priskirti tai šiandienai, nes kaip jau minėjau ėjau pėsčiomis namo ir grožėjausi viskuo ir stengiausi įamžinti viską. Tad manau mano atveju ši diena tikrai kitokia nei kiti trečiadieniai. Dalinuosi nuotrauka, kuri šaukia - "Šiandien viskas kitaip" :
Up side down!!!
Taip pat noriu pasidalinti vėl savo nuostabiuoju jacintu. Jis šiandien nustebino išskleidęs savo antrąjį žiedą:
 
Smalsu kaip parduotuvėje juos išlaiko neprasiskleidusius.
Tai tiek "kitaip" :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą