2013 m. balandžio 3 d., trečiadienis

Balandžio 3 ir ne tik / April 3 and more

Sveiki? Aš nelabai. Matau jau taps man įpročiu rašyti kas dieną, nes tikrai turiu ką papasakot, o gal labiau parodyti. Aš pastaruoju metu pleškinu kadrus kai netingiu. Pirmiausiai noriu pakalbėti apie "sportą". Kabutės tik todėl, kad svarstyklėse rodomas skaičius tik progresuoja ir jau artėja ties raudona linija. Ir ką daryt?? Ogi sportuoti, bet stiprybės nėra kai taip šalta, kai taip nosis varva, kai taip nėra ūpo ir kompanijos prie to pačio nerasta. Bet aš vis tikiu, kad viskas dar pakryps į gerąją pusę kai imsim su dviratukais judėti. O kol oras nepalankus ratuotiems draugams naudokime kojas. Tą ir padarėme kovo 26 d.. Net 8 km. nuėjome ir nepavargome, nes kai turi su kuo šnekučiuotis, tai ir nesijaučia nuovargis. Nueita trasa atrodo šitaip:
O dieną kai reikia į universitetą nueinu apie 3~4 km.. Tai yra tik pusę tiek kiek nuėjom tą kovo antradienį.

Prisižadėjau sau nusipirkti "hantelius", gal kas žino kur pigiau? 

Apie sportą pakalbėjau dabar pakalbėkim, paveizėkim į šios dienos minkštąjį daiktą:
Ilgai galvojau kas čia toks minkštas būtų, kad būtų vertą nufotografuoti ir tada prisiminiau savo maniją siūlams. Mėlynieji iš tikro yra Vy siūlai, bet ji dar niekaip per 4 mėn nesugebėjo ateiti mokytis megzti. O šviesieji pirkti iš jau nebedirbančio skuduryno. Kadangi ištraukiau iš spintutės, tai nusprendžiau, kad būtų neblogai pirštinaites ilgesnes nusimegzt iš jų prie savo naujojo paltuko.
Šiam kartui tiek.

4 komentarai:

  1. Fotkintoja tu :)) 8km?? jega mes! :D sveik greiciau ir vel eisim! :)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Judėjimas yra jėga :) Jei tik oras būtų geresnis, tai visai kaifas būtų iki univero kasdien pasivaikščioti :) Tik ne su 'kablais' ir ne per tokias sniego/vandens balas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš taip pat mielai kada nors pavaikščiojimo kompaniją palaikyčiau, tik nežinau kokio ilgio maršrutą, nes turiu labai problematiškus sąnarius iš po žiemos :) bet man balos nebaisios :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nieko visų lauktas pavasaris privalo dar ateit kitaip teks ir vasara pražiemoti :D O Greta dėl pasivaikščiojimų tai galima susitarus eit ir vaikščiot :) Jau vien šiandien iš univero parėjau pėsčiomis :)

    AtsakytiPanaikinti