2013 m. balandžio 15 d., pirmadienis

[Balandžio 15 / April 15] & [Kultūros diena / Day of culture]

Sveiki. Nauja diena - nauji darbai. Nors tūpčiukai ilsisi, bet mankšta padaryta. Jau planuoju daryti kalendorių šitam reikalui. Taigi šiandien padaryta 30 sparnams, po 20 tricepsams ir bicepsams.

Presui atsistojus padariau po 40. Šitą pratimą galima įsivaizduoti kaip kumščiavimą iš peties stumiant ranką ir įtempiant presą. Presui atsigulus šonams dariau 80, bet su pasunkinimu - su pakeltomis kojomis. Kad įsivaizduotumėte kaip tai atrodo:
 
Tik aš taip išraiškingai neatrodau :D
Toliau  kojų kilnojimas. Šiaip ne taip pakilnojau po 35. (paveiksliukas viršuj per centrą)

Pagal šį paveiksliuką reikės dar pamėginti įtūpstus ir kojų kilnojimą šuniuko pozoj.

Štai tiek mano sportų. Prieikime prie šiandienos nuotraukų iššūkio. Taigi šiandien yra kultūros diena ir reikia nufotografuoti kultūrą, o t.y. meną - skulptūros, paveikslai, muziejai ir t.t.. Ši diena atsirado dėl to, kad rusas N.Rerichas norėjo išsaugoti visas meno vertybes, kad jų nenuniokotų. Todėl sukūrė net paveikslų seriją įspėjančią apie artėjančius įvykius ir sukūrė pirmąjį tarptautinį susitarimą, kuris įpareigoja saugoti kultūrines vertybes. Deja daug statulų per karus sugriovė, bet pasirašytas N.Rerichas paktas galioja dar ir dabar, tik nesupratau ar mes įeiname į šį reikalą. Taigi mano rastas kultūrinis turtas greičiausiai pastatytas per Hansa dienas:
http://distilleryimage4.ak.instagram.com/00479e4aa60411e287e222000aaa0aa2_7.jpg
Tai tiek.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą