2013 m. balandžio 2 d., antradienis

Mano Balandžio iššūkis skelbiamas pradėtu!

Sveiki. Taigi nors mano iššūkio nuotraukėlė ne tokia meistriška kaip Eglės, bet jau juda dienos ir jau galiu pasidžiaugti keliomis, kurias Vy patarta gaminsiu su Instagram. Jau net šone galite matyti šio puslapio Instagram piktograma. Pirmoji nuotrauka susijusi su juokų diena:
Gal nieko ir nepralinksminau ar kitaip sakant neišdūriau, bet pačiai linksma vėl matyti Mantą savo namukus. Nors dabar vėl sergu tinginyste ir šiaip peršalimas kabinasi. Čiaudalė pasidariau. Beje piešta šypsena ne dėl to kad nenorėjau savų dantukų rodyt, o nes taip sugalvojau. Svarbiausia idėja ir manau labai šauniai gavosi. O kalbant apie juokų dieną tai Darius savo Eglę tai išdūrė su atšauktu autobusu, bet abejoju, kad ji taip lengvatiškai patikėjo:) 

Antra diena t.y. šiandiena yra Tarptautinė vaikiškos knygos diena. Nuorodoje galite pasiskaityti plačiau, bet esmė, kad šiandieną yra Hanso Kristijano Anderseno (1805-1875) gimtadienis. Kadangi esu ne Šiauliuose, kur namuose klesti įvairi literatūra ir tikrai būčiau radus šio autoriaus knygą, tai nufotografavau tai ką radau vaikiško šiuose namuose:
Labai tikėtina, kad ją pasirinkau dėl pavardės :) Manau ji bus mano sekanti knyga kurią skaitysiu po Tūlos.

Lauksiu kas pasipainios minkšto rytoj, o iš bėdos reiks savo kliunki pilvuką įamžinti :D

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą