2013 m. balandžio 11 d., ketvirtadienis

[Balandžio 11/ April 11] & [Gitarų vakaras / Guitar evening]

Sveiki. Šiandien pagal planelį yra poilsio diena tūpčiukams, bet presas nesiilsi. Be to prisiminiau ir sporto salėje darytus kojos kilnojimus atsigulus ant šono, po 20 pradžiai, bet reikės susikurti tvarkaraštį, kad progresuotų. Taip pat pratampyti kojas sumąsčiau, bet ne per daug vis dėlto su jomis dar vaikščiot reikės. 

Šiandien turime Tarptautinė koncentracijos stovyklų kalinių išlaisvinimo dieną ir supratau kodėl šiandien reikėjo nufotografuoti tvorą. Pasirodo koncentracijos stovyklas kurdavo ne tik Sibire, bet ir daugelyje Europos šalių. Istorija nėra mano stiprioji pusė (nors Valstybinis 12 klasės egzaminas ką kitą sako), bet visad smagu sužinoti kokių įdomybių (pvz. kad Napoleonas buvo mažiukas ~ +-1,5m.). Tad fotografuojam tvorą ir šiam tikslui pasiekti net išlipau stotelę ankščiau, nes norėjau nufotografuoti konkrečią tvorą. Greičiausiai dėl jos paprastumo:

Vakar buvo nuspręsta dėl mano 13 punkto ("Nuspręsti kitų blogų (Ligų maišas ir Rankdarbiai) likimą.") ligų maišo blogo ateities. Seniau šį blogą rašėme kartu su Vy, bet ji vieną dieną nusprendė, kad jau išsisėmė ir paliko mano blogą. Tačiau vakar ji užsiminė apie blogo atšviežinimą padarant blogą patarimų kartele. Idėja man patiko, tik dabar skaudžios diskusijos dėl pavadinimo keitimo. Tikiuosi greitu metu nuspręsim ir startuos gyvesnis blogas.

Be to šiandien labai smagiai su Egle praleidome Statiusų organizuojamame renginyje - Gitarų vakaras'13. Iš tikro taip smagiai pasijuokėm ir net pagalvojau, kad kaip taikliai Eglė pasirinko šiandienai žodį juokas :) Dalinuosi savo vienus iš favoritų, nes sugalvojau nufotografuoti dėl kontraboso:
http://distilleryimage10.ak.instagram.com/fdafcfe0a2de11e2bc2222000a1f98f9_7.jpg

 Ir taip pat šio vakaro nuotaika:
http://distilleryimage6.ak.instagram.com/77452780a2dd11e2863a22000aa8101b_7.jpg
Taigi neliūdėkim ir būkime laimingi, nes besišypsantis žmogus atrodo gražus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą