2013 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis

[Darbai / Tasks] & [Balandžio 18 / April 18]

Sveiki visi. Atsikėliau!!! 8:00 ir aš jau bandau sapnų pilną galva atkratyt nuo jų. Rytinę rutiną pagreitinu, nes man anksti iškeliauti į kliniką, bet mankštelė vis dar gyvuoja. Nors jau jaučiu, kad užsidegimas tūpčiukams mažėja, bet stengiuosi iš paskutiniųjų (nuobodūs pasidarė ir dar jų tiek daug padaryt reikia). Rytoj bus puse kelio įveikta su jais - 15 dienų kaip jau sportuoju. Vis dar laukiu kol tikrai susiformuos mano įpročiai anksti keltis ir daryt mankštą. O gal jau susiformavo. Bet ne aš vis dar sau sakau: "Na keliamės ir einam dantis valyti, tada sportuoti". Pasportavus kartais net pamirštu, kad dabar jau reikia eiti valgyti :D. Labai vienas straipsnis sudomino dėl įpročių ugdymo su labai smagiu pavadinimu: Ar žinai, kodėl dabar svarstai skaityti šį straipsnį?. Tikrai paskaitykit:)
Kai pagalvoju liko tiek nedaug laiko šio semestro: tik 6 savaitės ir dar 4 sesijos. Du su puse mėnesio ir "atostogos". Per tuos 6 savaites reikia dar tiek nuveikt. Pirmiausiai pasidaryti per kitą savaitę laborus ir jų ataskaitą žinoma. Juos apsiginti. Tada reikia parašyti 2 referatus, išspręsti operatorių namų darbus ir jiems padaryti ataskaitą kompiuterinę (o gal ir ranka rašytas gerai, reiks pasiteirauti). Ir dar 3 koliai.

Daug darbų, bet nesisielokim viskas bus gerai :) Šiandien reikia nufotografuoti Radiją, nes šiandien yra Pasaulinė radijo mėgėjų diena , todėl manau jau žinau kuris buto kampelis gaus tvarkymosi :)Taip pat šiandien yra ir Tarptautinė paminklų apsaugos diena. Keista bet radijo mėgėjai yra ne tie, kurie klausosi, o tie kurie gaudo bangas ir bendrauja su kitais šio pomėgio žmonėmis. Manau, tai savotiškai miela ir įdomu. Šiai dienai nufotografuosiu ypatingą radiją:

http://distilleryimage10.ak.instagram.com/af123570a81611e2bdf822000a1fa51c_7.jpg
Pasak savininko šis radijas yra pats sunkiausias radijas. Sveria net 50 kg. Deja jau seniai neveikiantis ir šiuo metu atstoja tik staliuką spausdintuvui ir kitiem niekučiams, kurie labai greit ten apsistoja.

Na ką manau šiam kartui užteks. Ir jei nepavargot skaityti, tai dar galit pasiskaityti 10 principų jūsų puikiai dienai. Gero likusio vakaro.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą