2013 m. birželio 8 d., šeštadienis

Aktyvi vasaros pradžia ir endomondo iššūkiai

Sveiki.

Kaip jums vasariški orai? Kaip darbai? Sakyčiau super. Lietus gal ir gązdina, bet manęs, kaip Vy, nesulijo. Taip sakant kam sekasi kam ne, gal kitą kart bus atvirkščiai. Apie mankštą jau minėjo Vy, tad ne jai vienai po ketvirtadieninės funkcinės treniruotės raumenukus gelia. Bet mane tai džiugina.


Jau net dvejuose treniruotėse buvau. Jei yra norinčių, tai pranešu, kad kitą savaitę ketvirtadienį 18:30 Nemuno saloje prie Žalgirio arenos vyks jogos treniruotė. Nepasidrovėkit ir nueikit, nes tai "veža". Ne tik pasportuoji, bet dar ir teigiamų jausmų pasikrauni, nes bent man tai juokas ima kai neina visko padaryti ką treneris/ė rodo. Plačiau apie šį reikaliuką čia ir čia  fb. Kaip Vy minėjo mes dar pasibuvome Nemuno saloje ir aš vietoj to, kad parodyčiau pratimą klubų lašinukų deginimui nubėgau fotografuoti gulbių. Štai tos romantiškos sadistės:


O čia tie pratimukai šoniniams lašinukams:

Nuoroda į pratimukus

Tikrai paprasta ir veiksminga (na bent manau, kad veiksminga, nes darant jaučiasi kaip įsitempia raumuo). Dar vienas tikslas - pasiekti žemė pilnu delnu. Dar gaunasi šitaip :D

O šiaip pasidžiaugsiu, kad sesijos pabaiga nusimato, nebent magistro dėstytojas sugalvos kokį prikolą, bet šiaip liko vienas egzas ir vienas referatas, kurį kaip tik žadu per savaitgalį darbe pasirašyti. IR sau reikia prisižadėti: Jei darai, tai daryk gerai. Savim didžiuojuosi, kadiš Navicko nd gavau 10. Čia kai darai darbus ne paskutinę akimirką :) Nors pastaruoju metu tik taip ir tedarau.

O šiaip dar noriu pasidalinti geru web puslapiu: www.endomondo.com. Egle užsiregisruok ir sudalyvaujam šio menesio iššūkyje? Mano sąskaitoje jau 34km. Be to sukūriau pati iššūkį (Vy norėjo tokio atskiro):



Tai tiek.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą