2013 m. sausio 3 d., ketvirtadienis

2012-2013

Baigėsi metai ir 31 diena man buvo tokia apmąstymų diena. Nors šventėme dviese, bet užtat išsikepėme labai skanius sumuštinukus:
Juos kepti išmokė Vy puseserė. Jeigu prie jų nereikėtų tiek vargti manau valgyčiau kasdien :) Be to prie jų gėrėme pagerintas pinakoladas su ledais:) Bet esmė ne ta keliaujant sutikti naujųjų ant Milikonių kalno susimąsčiau kokie buvo 2012? Sunkūs? Linksmi? Baisūs? Žaismingi? Draugiški? Priešiški? Svajingi? Judrūs? Kvaili? Manau buvo visko ir bakalauro rašymas, pergyvenimas, praktikos atlikimas banke, Manto dalinis atsikraustymas pas Eglę, apgintas bakalauras, pyktis, nuovargis, palengvėjima, laimė, džiaugsmas, šventimas, dažnas Bravarijos lankymas su Manto kursiokais, brolio magistro baigimas, nuostabūs pasivažinėjimai su Egle, maudynės, dilgėlės prieš diplomo įteikimą, ilgesys nuotykių, veiksmo, draugų ilgesys, ir bent kartą išvysta jūra, Giedrės vaikučio gimimas, vasarinė buto paieška, kraustymasis, beviltiškumas, drąsa, karštis, nesutarimai dėl bendro gyvenimo, skubotas išsikraustymas, Audriaus atsiradimas, dalinė depresija, mezgimas, Manto atsikraustymas. Gyvenimas kartu, nostalgija, rutinos, mokslai, priešiškumas. Draugų kalėdos... Neįprastos namų kalėdos kai supranti, kad daugiau dovanų gauna tėvai :D Džiaugsmas, kad kiti laimingi. 

Kokia mišrainė tie metai. Ir dar kiek neįvardinta.

Visi kažko sau pasižada šiems naujiesiems metams, o aš neskubu. Truputis dabartizmo manyje tūno, bet jau po biški bandau atsikvošėti iš pasakos. Tačiau yra šis tas ko norėtųsi pasižaėti, bet bijau, kad išsakyti dalykai  niekšiškai neišsipildys. Gal pamėginsiu surizikuoti:

Taigi sportas. Mano sveikatos pablogėjimas gali reikšti tik vieną  - per mažai sporto! Tačiau neprisižadėsiu kaip Eglė bėgioti, ne, man reikia mankštų ir pastovių, teks ieškoti savyje ugnelės tam.
Dar savikontrolė daryti darbus net jei nedega. Visi dėstytojai perša, kad mes ne pirmakursiai, kad jau esam subrendę ir galime patys mokytis. Et kad tai būtų tiesa.
Nusimegzti megztinį. 
Pagaminti žaisliuką ir jį padovanoti kaip free giftą. 
Užsiimti daugiau veiklos, nes man patirtis rodo kuo daugiau veiklos tuo daugiau ir padarau. Reikia didesnių tikslų. Išvada - grįžti į Fumsą.
Įkurti draugų rankdarbių būrėlį, nesvarbu, kad jame būsiu tik aš gal paveiksiu ir kitas:D
Neleisti savęs gailėtis ir neleisti būti skaudinamai. Garsiai rėkti kai skauda! Bet tikiuosi nepasidarysiu vėl apatiškumo šydo.
Susirasti darbą.
Dažniau grįžti į Šiaulius. Man taip patinka su mama pabendrauti ir jiems pagelbėti.
Planuoti laiką ir laikytis plano. 
Vartoti vitaminus reguliariai.

Tiek to žinau, kad pasukus galvą dar sugalvosiu, bet užteks geriau pasigrožėkime kaip mes atrodėme pirmąją šių metų dieną:


2 komentarai:

  1. Tikrai graži nuotrauka :) Labai svajingai Mantas atrodo :) Į tą sąrašą patarčiau įtraukti naujo telefono susiradimą :D Tau reikia turėti po ranka geresnį aparatą fotografavimui, nes tu šiokia tokia amžininkė :) Beje, praėję metai tikrai mišrainė..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip ten bebūtų, bet mano kledariukas bent normaliai fotkina ir naktį, ne taip kaip Mantas bandė pakinkyti savo 5mp :D

    AtsakytiPanaikinti