2013 m. kovo 19 d., antradienis

Namai namučiai

Dar nespėjau pasigirti, bet mūsų namuose jau yra skalbimo mašina! Na aišku ne automatinė, o dalinai mechaninė, bent jau rankytės ilsisi :)
2013-03-10
2013-03-16
2013-03-16
Vienoje pusėje skalbia kitoje gręžia. Vanduo kaip matyti yra pripilamas rankiniu būdu. Su dušo šlangos pagalba, nes sudėtyje neįėjo akivaizdus dalykas - vandens žarna. Nesvarbu, kad instrukcijoje apie ją kalbama :D Kaip ten bebūtų, bet jau ir patalyne išsiskalbiau. Taip sakant pavasario belaukiant reikia prasivėdint gal tada greičiau ateis jis :)

Bedarant švarą jau nuo pat pirmųjų atsikraustymo dienų skersai žiūrėjau į vonią. Ji tokia lyg parūdijus, geltonas dryžis išilgai vonios nedavė ramybės. Šveičiau vienaip kitaip, bet beveik jokių pokyčių. Gaila nenufotografavau kaip ji atrodė. Galiausiai susinervinus (ir gal labiau iš per didelio noro nesimokyti) pradėjau kraustyti spinteles ieškodama kažkokio sprendimo. Ir radau SODĄ.
2013-03-12
Prisiminusi pokalbius su drauge apie nešvarius nuo kalkių (o gal labiau nuo arbatžolių) puodelius ir kad nėra nieko ko neįveiktų truputėlis sodos, ėmiau ir pripyliau vos ne visą vonią ta soda :D ir tada į darbą ėmiausi plastmasinio šveistuko. Jau pradėjus valyti matėsi kaip negailestingai soda įveikė kalkes ir mano vonia (nors ir neatrodo kaip nauja dėl sutrūkinėjimo) buvo lyg atgimusi naujai:

2013-03-12
Vienoj vietoj tvarka kitoj mokslo anarchija :D o gal diktatūra? na esmė, kad čia mano mokslo guolis kuris magiškai susitvarko tik tada kai žinau jog to staliuko reikės arba ateis svečių pažaisti kokį stalo žaidimą :)
20130-03-12
 Šis mauzoliejus man uždirbo pažymį kurį įrašo į knygutę puiku. Tik aišku tokių knygučių mes neturim :)

Užteks šiam sykiui :)(arba šiam įrašui)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą