2013 m. sausio 29 d., antradienis

January Photo a Day [Part IV]

Tai gi tęsiam ką pradėjom, nors jau žinau, kad neįvykdžiau plano, bet vis tiek parodyisu ką užfiksavau:

18 shadow. "Ten kur yra šviesos ir šešėlio esti"
19. Delicious. Mano pyragiukas nom nom :)

20. What I saw. Blood.

21. What I do. Study

22. Corner

23. Electric.
Štai tiek šiam kartui. Ir manau tai paskutinis įrašas šiam iššūkiui, nes nuo 23 nepadariau nei vienos foto. Užtat savaitgalį together ir sun tiesiog megavausi šiais dviem dalykais. Liūdna vienai šiuo dalykėliu užsiiminėti.

2013 m. sausio 23 d., trečiadienis

January Photo a Day [Part III]

Na ką mieli draugai, kolegos ir kiti netyčia užklystantys žmonės, noriu pasigirti - BAIGIAU SESIJĄ!!! Vidurkis  taratatatatam 8,8! O jau maniau, kad magistre tikrai viskas klosis tikrai ne kaip per sviestą. Tai va mokslai ramūs galiu ir naują dozę nuotraukyčių parodyt. Taigi žiūrim ką turim :)

Pirmiausiai tai pirma valanda. Skalbiam skalbiam :) Tą kartą pabendravau su chloru, Mantas nesužavėtas, bet jo maikė švari ir nenešiojama dėl kvapo :D Nors aš čia problemos nematau :D
10. One o'clock.

Vandenėlio ąsotėlis - kasdienis padėjėjas atsigaivinant :)
11. Water

Gal ir ne siurprizą nufotografavau, bet su Mantu bandėm žaibiškai apsisukti prekinantis. Užtrukom pusdienį, o tada žaidėm jau pamėgtą stalo žaidimą Game of Throwns :)
12. Surprise
Aš kaip visada apie nuotrauką pagalvoju labai per vėlai tai ieškojau ką čia tokio nufotkinus, tai radau Manto mylimųjų stiklinių dėžutę su apskritimais:)
13. Circle.
Mano geltonasis moliūgėlis :)
14. Yellow
Gal ir ne labai paprasta akimirka :D Namuose yra mėsos !!!! :D:D
15. An ordinary moment.
Du puodeliai :D Nors mintis buvo dvi darbo vietos - kompas ir popieriai:)
16. Two things
17. Ready for the winter! nesvarbu, kad ta žiema jau seniai suleido  savo nagus į žemę:)

 Tai tiek šiandienai :) Sėkmės visiems nesusergant!!!

2013 m. sausio 17 d., ketvirtadienis

Žiema žiemužė

Kada suprantama, kad jau nebe ruduo? Kada galima pasidžiaugti žiema? O jau žiema seniai atėjus. Na man žiema gražiausia kai viskas būna pasakiškai balta, o ne pilkas sniegas, šlapios gatvės ir sunkiai praeinama masė po kojomis. Vieną rytą tai nutiko. Atsikeli, o visur taip balta, net saulės nebuvimas taip nebegadina nuotaikos. Nors mano nuotaikos pastaruoju netu labai mieguistos apatiškos ir tyngios:) Bet gražios žiemos buvimui šiais metais jau dedamas pliusas. O štai mano kadrai iš 2013- 01-14 dienos:

Pro virtuvės langus

Išėjus į lauką

Atpuškavus prie universiteto

Laukiant troleibuso mintis šildžiau grožiu
5 min. laukti šaltyje daug, todėl fotografuokim ir užimkim smegenis kita veikla:)

Namai jau čia pat, o tos pušys, kurios taip sužavėjo pirmą kart važiuojant apžiūrėt buto. Jūra galima įsivaizduoti.
 Žiema žiemuže, graži tu, bet jei tas grožis būtų ir prie mažesnės temperatūros manau niekas nesupyktų :)

January Photo a Day [Part II]

Nors mano draugutės neapsiėmė šiuo iššūkiu, net ir Gėlytė nedalyvauja, o aš bent truputuką padalyvausiu. Deja nieko orginalaus kai iš namų išeinu porą kart į savaitę. Na turim ką turim. Žiūrim Part II.

4. The view from here.
Kadangi grįžau į Šiaulius tėtės gimtadienio atšvęs (per penkis metus tai pirmas kartas) tai vaizdelis iš mūsų balkono. O tėtės gimtadienio nešvęsdavau dėl labai paprastos priežąsties - sesija! Šie metai leido grįšti nors irgi sesija užpuolus buvo ir dar yra :)
5. Movement
 Čia gal greičiau postūmis moksluose. Nors ir buvom kine "Pi gyvenimas" tėčio gimtadienio proga. :)

6. Mine.
Mano mamos siūlai, kuriuos turi jau daugiau nei 25 metai. Ji man juos davė, nes aš nuo (jau galima sakyt) pernai įsigyjau naują potraukį siūlams. Jau iš jų numegztas šalikas, kurį galima pamatyti Part I.


7 Street
Aš tikra optimistė. Maniau, kad eidama į egzą atsiminsiu nufotografuoti, be kaip jūs matot galva buvo pilna kitų minčių.

8 Sth "T" Tašė!
Ir kas galėtų pagalvoti, kad tryse ( aš, Vy ir Eglė) besivaikčšiodamos rasim tokį vaizdelį, privalėjau nufotografuot.

9. Paper.
Dar vienas iš maniakiškų mano potraukių ta popierius. Namuose (Šiauliuose) besikuisdama radau juodo dvipusio popieriaus! Negalėjau jo neparsivešti :)

Šiam kartui tiek :)

2013 m. sausio 3 d., ketvirtadienis

January Photo a Day [Part I]

Iššūkis iš čia.
Nauji metai - nauji papai :D juokaukiu :) bet šiandien kažkaip atsiminiau šį posakį. Su naujais metai turim ir naujus iššūkius. Taip kad susikaupiam ir pradedam :) Šio iššūkio imuosi todėl, kad jis man padeda suvokti, kad laikas tikrai baisiai bėga ir lengviau nepamiršti ką tą dieną veikiau :)


Now Lisining: 
Bang Bang Nancy Sinatra








Pirmosios photo, bet manau, kad taip dažnai neįkėlinėsiu ir priėmiau vieną kritiką dėl to, kad papildytas įrašas lieka tik papildytu įrašu, o ne naujiena, tad nuo šiol rašysiu naują įrašą ir jeigu jį papildysiu jame bus ne daugiau kaip 5-6 foto, kad viršijus limitą turėčiau rašyti naują įrašą.
Preliudijos baigtos.

Pirmoji diena: sveikas rytas be pagirių, maisto ruošimas dviese, kepama pica, pasivaikšiojimas su Egle:

1. Today. Rotušė

2. New. Mezgamas naujas šalikas, kuris manau bus permezgamas.
3. heart. 

2012-2013

Baigėsi metai ir 31 diena man buvo tokia apmąstymų diena. Nors šventėme dviese, bet užtat išsikepėme labai skanius sumuštinukus:
Juos kepti išmokė Vy puseserė. Jeigu prie jų nereikėtų tiek vargti manau valgyčiau kasdien :) Be to prie jų gėrėme pagerintas pinakoladas su ledais:) Bet esmė ne ta keliaujant sutikti naujųjų ant Milikonių kalno susimąsčiau kokie buvo 2012? Sunkūs? Linksmi? Baisūs? Žaismingi? Draugiški? Priešiški? Svajingi? Judrūs? Kvaili? Manau buvo visko ir bakalauro rašymas, pergyvenimas, praktikos atlikimas banke, Manto dalinis atsikraustymas pas Eglę, apgintas bakalauras, pyktis, nuovargis, palengvėjima, laimė, džiaugsmas, šventimas, dažnas Bravarijos lankymas su Manto kursiokais, brolio magistro baigimas, nuostabūs pasivažinėjimai su Egle, maudynės, dilgėlės prieš diplomo įteikimą, ilgesys nuotykių, veiksmo, draugų ilgesys, ir bent kartą išvysta jūra, Giedrės vaikučio gimimas, vasarinė buto paieška, kraustymasis, beviltiškumas, drąsa, karštis, nesutarimai dėl bendro gyvenimo, skubotas išsikraustymas, Audriaus atsiradimas, dalinė depresija, mezgimas, Manto atsikraustymas. Gyvenimas kartu, nostalgija, rutinos, mokslai, priešiškumas. Draugų kalėdos... Neįprastos namų kalėdos kai supranti, kad daugiau dovanų gauna tėvai :D Džiaugsmas, kad kiti laimingi. 

Kokia mišrainė tie metai. Ir dar kiek neįvardinta.

Visi kažko sau pasižada šiems naujiesiems metams, o aš neskubu. Truputis dabartizmo manyje tūno, bet jau po biški bandau atsikvošėti iš pasakos. Tačiau yra šis tas ko norėtųsi pasižaėti, bet bijau, kad išsakyti dalykai  niekšiškai neišsipildys. Gal pamėginsiu surizikuoti:

Taigi sportas. Mano sveikatos pablogėjimas gali reikšti tik vieną  - per mažai sporto! Tačiau neprisižadėsiu kaip Eglė bėgioti, ne, man reikia mankštų ir pastovių, teks ieškoti savyje ugnelės tam.
Dar savikontrolė daryti darbus net jei nedega. Visi dėstytojai perša, kad mes ne pirmakursiai, kad jau esam subrendę ir galime patys mokytis. Et kad tai būtų tiesa.
Nusimegzti megztinį. 
Pagaminti žaisliuką ir jį padovanoti kaip free giftą. 
Užsiimti daugiau veiklos, nes man patirtis rodo kuo daugiau veiklos tuo daugiau ir padarau. Reikia didesnių tikslų. Išvada - grįžti į Fumsą.
Įkurti draugų rankdarbių būrėlį, nesvarbu, kad jame būsiu tik aš gal paveiksiu ir kitas:D
Neleisti savęs gailėtis ir neleisti būti skaudinamai. Garsiai rėkti kai skauda! Bet tikiuosi nepasidarysiu vėl apatiškumo šydo.
Susirasti darbą.
Dažniau grįžti į Šiaulius. Man taip patinka su mama pabendrauti ir jiems pagelbėti.
Planuoti laiką ir laikytis plano. 
Vartoti vitaminus reguliariai.

Tiek to žinau, kad pasukus galvą dar sugalvosiu, bet užteks geriau pasigrožėkime kaip mes atrodėme pirmąją šių metų dieną:


2013 m. sausio 2 d., trečiadienis

December Photo a Day (final)

Prisiminkime kaip atrodo mūsų iššūkis:

Čia rasite pirmas foto.

Taigi taigi, visus su Naujais metais! Belieka tik užbaigtis savo pernykščius darbus, mat per atostogas su kompiuteriu mažai bendravau (ne taip kaip kai kurie namiškiai), tai ir laiko nebuvo užbaigti Photo a Day. Bet negi paliksiu nebaigtus reikalus ilgiau tad žiūrim ką aš gero nuveikiau per pastarąją savaitę.

19 sth from 'S': Snow-Sniegas!

20. Weather. Tikrai minusas ir daug sniego :) 

21. Tree. Mano Kalėdų eglutė :)

22. Decoration. No decoration :D

23. Joy is this book ! 

24. Traditions. Gyva eglutė namuose :)

25. Lunch. Pilvai buvo per pilni, kad jų metu smegenys dirbtų ką nors nufotografuoti :D tad prašom naminiai cepelinai:)

26. Mess. Kitaip ir nepavadinsi - brolis išvažiavo ir lovą nepaklotą paliko.

27. Relax. Gal ir būtų jei taip velniškai nebūtų skaudėję nugaros.

28. Cold. Gražus oras.

28. Cold nr 2. 

29. Hot. Atrodo karštai :D

31. Myself. Cha negalvokit, kad 29 dieną geriau tiek, kad tik 31 atsikėliau :D
Bet tikrai tai kas mane privertė šypsotis šiais metais yra per daug, kad įamžinti. Kartais tiesiog geras oras, gera kompanija, geras filmas, netikęs pokštas (bet vis tiek nusišypsau), lauke lakstantys šunys, kvaili bet nuoširdūs mažų vaikų poelgiai ir mylimo žmogaus šypsena gali užkariauti manąją šypseną :) 

Cha smagu aš ką tik padariau photo iš žodžių. Kažkada per tv rodė garą laidą apie tai kad yra tokia fotografijų paroda kurioje buvo pateiktą žodinių fotografijų ekspozicijos. Tokios foto suteikia daugiau nei įamžintas vaizdas, nes kiekvienas gali tą vaizdą sukurti savo pasamonėje, kaip ir filmai niekad nepralenks žmogaus vaizduotės skaitant knygą.

Tai tiek ir likite sveiki senieji metai.