2012 m. balandžio 27 d., penktadienis

Anykščių turnyras 2012.04.15

      Atsimemenu, kaip ekstremaliai išlėkiau į Joniškį balandžio 14 dieną. Keturios valandos kelio su valandos pertrauka Šiauliuose, kuriuose kuo toliau tuo svetimesnė jaučiuosi. Kelionės metu į Šiaulius sedėjau gale ir kitoj pusėje sėdėjo moteris, kurios nepažinau iki tol kol persėdusi į Joniškio autobusą ją vėl išvydau ir viena kitą atpažinusios nusprendėm susipažinti ir paplepėti iki Joniškio. Labai miela man ji pasirodė. Turi du vaikučius berniuką 3 metų ir mažają mergytę 8 mėnesių. Be to mokosi jau antą bakalaurą mat pirmosios studijos nepasiteisino darbo paieškoje. Ir tą dieną ji su 6 ryto autobusu iš Joniškio nuvažiavo į Kauną išsilaikė kolį ir važiavo atgal. Tad jos kelionė tikrai stulbinanti. 8 h sėdėjimo. Daug.. plius per kolį irgi sėdėjo apie 1-2.
     Taigi nuvažiavusi į Joniškį, smagiai praleidome laiką prie tvenkinuko, kuriame maisto iškojo purvina gulbė. Pasitiko saulėlydi ant mažo kalniuko. Buvo gražu. Vakare pažiūrėję neskoningą filmą apie Robiną Hudą, kaip Mantas sakė mažo biudžeto filmas, nuėjome gult. Ryte teko anksti keltis, nes Mantas su tėvu važiavo į šachmatų varžybas. Iš manęs nekokia šachmatininkė, bet man patiko ten būti. Net aplošiau vieną bičiuką, kuris kartu su mumis važiavo. Jam ta diena nebuvo laiminga pergalių prasme. O šiai tai labai įdomiai jis kalba. Visuomet kreipiasi "jūs" :D biškutį pasendino :D bet po kelių taisymų nieko nepešiau ir priėmiau taip kaip yra. Įdomus pašnekovas, taip atrodo, kad kiekvieną akimirką analizuotų apie tave ir jau  vos ne teigtų kokia esu :D ar ką mėgstu :D creepy... Keletas vaizdelių iš tos dienos turnyro :) Enjoy:
http://juodasisrikis.weebly.com/2012-04-15-turnyras.html

2012 m. balandžio 24 d., antradienis

Apdovanojimas nuo vy



Tikriausiai aš labai blogas žmogus, k;ad net apdovanojimą aprašau tik dabar. Matyt man negresia priklausomybė nuo dėmesio :) Bet aišku džiaugiuosi gavusi šį apdovanojima nuo draugės :)
Keletas faktų apie mane. Nežinau ar verta rašyt vis tiek vy mane pažysta, o kiti neskaito mano bloggo. O jei ir skaito aš to nežinau ir manau nuo to man nešilčiau :)
 Bet still:
1. Kuo toliau tuo labiau negaliu pernešt anglų kalbos, nors mane ir Egle jau ir anglistėm vadina, but what ever :D
2. Vienu metu negaliu turėti daug priklausomybių, nes viena keičia kita ir senos lyg nublanksta. Šiuo metu simpatizuoju pinterestui ( atrandu vis daugiau dalykų, kas mane žavi tad tenka pinnint :) ), nauja manija - žaidimui Buble Witch Saga (fb).
3. Turiu asmeninį bloggą, kurį skaityti galiu tik aš pati :)
4. Susitvarkyti savo kambarį, tai didis iššūkis.
5. Esu užkietėjus lovos gerbėja, todėl joje praleidžiu didžiąją savo gyvenimo dalį ( net dabar guliu joje). Miego prasme tai išmiegoti 14h neriba.:) Mano žadintuvas gali būti ir košmaras.
6. Mano palangė patapo mažu daržu. (jau krapai dygsta)
7. Esu priklausoma nuo kurybinės mūzos. Laukiu kol ji ateis ir galėsiu įgyvendint savo troškimus lankstymų pasaulyje. Apie kusudama ir fleurogami manau dar sukursiu pranešimą. Jau pati esu padarius du kusudama bumbulus :) Taip pat laukiu įkvėpimo mezgimui. 

Tai va tiek ir dar daugiau apie mane :) 
Sunkiausioji dalis dėl ko aš taip vilkinau laiką yra kažkam skirti šį apdovanojimą. ??????
Still it is not obvios to me.

2012 m. balandžio 11 d., trečiadienis

Namas

Keletas namo nuotraukų :



2011 12 03
Šviesa namukį
2011 12 03
Atrodo žiemos nepaliestas, bet po kelių dienų :) Sniegas sniegas.
2011 12 06